Cum actioneaza Live Hair Serum?

Live Hair Serum este un tratament holistic cu extract puternic din urzica, 100% natural, impotriva caderii parului. Acest amestec puternic de extracte naturale intareste radacina firului de par, elimina alopecia si stimuleaza cresterea noilor fire de par. Extractul din urzica este un adevarat elixir pentru par, intareste radacina firului de par si stopeaza caderea parului. Extractul din fructele de aronia, capsaicina si fructele de nuc stimuleaza cresterea noilor fire de par si sunt folosite inca din antichitate de femeile care isi doreau un par lung si des. Ginkgo Biloba hraneste si intareste radacina firului de par datorita vitaminei E si opreste procesul de cadere a parului. Extractul de palmier pitic este cea mai eficienta substanta care opreste caderea parului si intareste radacina firului de par. Acest amestec puternic de extracte naturale intareste radacina firului de par, opreste caderea parului si stimuleaza cresterea noilor fire de par. 

Ce contine ?

Ingrediente: Extract din urzica, fructe de Aronia, Ginkgo Biloba, extract din fructe de nuc,Serenoa repens, tinctura de ardei iute.


 

Mod de folosire:

Se aplica 2-3 pipete/utilizare inainte cu 15-20 de minute de spalarea parului. Se maseaza usor radacina si scalpul pentru a fi distribuit uniform pe zonele cu probleme si se lasa sa actioneze in profunzime.
Durata: flacon x 30 ml (10-15 spalari)

Dupa 4 saptamani cu Live Hair Serum!

 
Aplica timp de 4 saptamani Live Hair Serum inainte cu 15-20 minute de spalarea parului si maseaza scalpul.
Dupa 4 saptamani rezultatele vor fi vizibile, parul se va indesi si isi va recapata vitalitatea.
Live Hair Serum stopeaza caderea parului, hraneste si indeseste firele de par, reduce excesul de sebum si elimina alopecia.

Formula completa si specifica a serumului actioneaza la nivelul scalpului si parului pentru a stopa alopecia si a reactiva cresterea de par puternic si rezistent.

  • Regenerarea 100 % a firelor de par
  • Incetinirea caderii parului
  • Stimularea cresterii si rezistentei firelor de par

 

Live Hair Serum este celebru in intreaga lume pentru beneficiile aduse in tratarea problemei caderii parului.

 

Live Hair Serum - 100 Lei - 55 Lei

Oferta valabila doar saptamana aceasta!